• Delft

Welk werk wordt door de chauffeurs en zijn bijrijder gedaan?

Het voedsel dat door de Voedselbank wekelijks wordt uitgedeeld is afkomstig van het Regionale distributiecentrum in Den Haag en van plaatselijke ondernemers of particulieren. Alle werkdagen van de week rijden onze auto’s  naar diverse adressen om daar het beschikbare voedsel op te halen. Dat zijn o.a. supermarkten, kwekers, bakkers, groentegroothandel e.d. Soms worden er nog andere ritten gemaakt. De chauffeur maakt deze ritten altijd met een bijrijder.

Het voedsel moet worden ingeladen en bij ons distributiecentrum aan de Schieweg in Delft weer uitgeladen. Soms worden de rolcontainers direct in de koelcel gereden.

Op donderdagmiddag worden de rolcontainers met daarop de kratten met voedsel naar de uitdeelpunten gereden. We leveren voedsel op acht uitdeelpunten. (6 in Delft, 1 in Pijnacker en 1 Nootdorp) Later op de middag worden de lege kratten en rolcontainers weer opgehaald.

Welke mensen hebben we daarvoor nodig?

De chauffeur / bijrijder heeft rijervaring. Ervaring met het werken met een laadklep is een pré. In verband met in- en uitladen heb je geen lichamelijke beperkingen. Je bent op woensdag en evt. de dinsdagmorgen  of vrijdag beschikbaar. Flexibiliteit wordt gevraagd voor onverwachte ritten.

Wat als je meer wilt weten of als je je direct wilt aanmelden?

Neem daarvoor contact op met Jan Rodenburg, coördinator transport, telefoon 06- 16 67 74 46. Direct aanmelden kan ook door een mail te sturen met persoonlijke informatie, ervaring en motivatie. Binnen enkel dagen krijgt je antwoord.

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar vrijwilligers@voedselbankdelft.nl